Són realment Orgànics, Naturals o Vegans els productes que semblen ser-ho?

Més d'una vegada ens hauràs sentit a dir que dediquem molt de temps i esforços a investigar els productes que utilitzem al saló. És una part de la nostra feina molt poc visible, però gràcies a tot el què hem anat aprenent amb els anys, ens ha servit per poder utilitzar i oferir-te bons productes amb la certesa que ho són. L'any 2011, per exemple, vam publicar un extens artícle  - encara  el més llegit del blog - sobre un tractament que ens encantava i que, malauradament, avui dia ja no existeix com a tal. Vam deixar de treballar-hi precisament perquè van canviar-ne la formulació, convertint-lo en un simple producte de "permanent química", això sí, a preu astronòmic. Avui dia, la marca continua existint però no té res a veure amb el producte original. L'Auge dels Productes Naturals i Vegans  Els estudis (1)  que s'han realitzat els darrers anys mostren una clara tendència a l'alça en l'ús de productes naturals en el sector de la cosmètica i la p

LeLook: Serveis Vegans i Naturals 360º

Com ja sabràs, a LeLook ens esforcem, des de fa anys, en buscar productes i en oferir-te serveis el més naturals possibles. Volíem oferir-te els millors productes 100% naturals per a la cura del cabell i, després de testejar molts fabricants, vam poder-te portar els de l'alemanya Authentic Beauty Concept, certificats per PETA i la Vegan Society.

Però ens faltaven els colors...
Després de moltes proves, -una menció especial a les amigues i als parents que ens feu de conillets d'índies habitualment- vam poder oferir-te les coloracions Dénuée, de la multinacional catalana Montibello, amb la seva fantàstica fórmula vegana que entrega el pigment mitjançant Aquagel.

LeLook-Peluqueria-Sabadell-Tints-Vegans
Imatges cortesia de Montibello
Però ens faltaven el refresc de color i els tractaments de pigmentació -ja saps que no ens agrada oxidar el cabell en excés i per això treballem amb coloració àcida-...
I aquí ens va costar molt trobar-ho... Vam seguir insistint fins al punt que la Nadia, amb molts anys d'experiència en aquest tipus de coloracions, va acabant participant en el desenvolupament i el llançament de la coloració demi-permanent Éclat, de Montibello.

I gairebé ja ho teníem, però...
LeLook-Peluqueria-Sabadell-Colors-Vegans
Un dels serveis que més fem al saló és l'aclariment del cabell, ja sigui per als Color Melting, per a les Babylights, els Balayage, o qualsevol altre coloració tècnica -aquí sí que havíem topat amb un repte dels grossos-. 

I, altra vegada, la catalana Montibello ens ha donat la solució: Estem encantades de poder-te presentar les noves decoloracions 100% veganes, amb ingredients d'origen natural, de la gama Dénuée

Dues decoloracions amb intensitats diferents i amb una textura que les fa ideals per als treballs a mà alçada i que requereixen fer transicions de color subtils com en el cas del Color Melting, els Balayage o les Babylights. 

Les decoloracions Dénuée, gràcies al carbó actiu, actuen com a purificadores del cabell. La seva acció absorbent, "detoxifica" els cabells dels elements contaminants que s'acumulen a l'interior de la fibra, com ara els minerals i metalls provinents de l'aigua domèstica i de l'aire urbà. Alhora, la pigmentació que aporta ens facilita obtenir aclariments més nítids, sense els molestos reflexos càlids que tant dificulten la nostra feina.

Finalment, les noves decoloracions veganes Dénuée ens encanten perquè cuiden el cabell, gràcies a 8 extractes botànics que aporten hidratació, i perquè en redueixen el trencament, gràcies a l'alga Ulva Lactuca (Enciam de Mar), que aporta aminoàcids i pèptids que protegeixen i reforcen l'estructura del cabell.

LeLook-Peluqueria-Sabadell-Decoloració-Vegana

I ara, sí que sí, després de molt temps i esforços, podem oferir-te un servei de qualitat, 100% vegà i amb ingredients naturals, que cobreixi des de qualsevol tipus de coloració fins al manteniment i la cura del cabell a casa.