Viva Magenta: Color de l'Any 2023

Com ja t'hem explicat en diferents anàlisis de tendències, com ara la de la 080 Barcelona Fashion o la de la temporada actual , des de principis de dècada, les tendències cromàtiques mostren que els humans busquem un equilibri entre el món digital i el real, i entre la necessitat de calma i l'explosió creativa, alhora que estem incrementant la nostra apreciació pel món natural.  El Pantone Color Institute ha nomenat com a Color de l'Any 2023 una tonalitat que acompleix aquest esperit del temps rigorosament: El Viva Magenta 18-1750 . Una tonalitat poc convencional per a una època poc convencional. Un color poderós i empoderador. El Viva Magenta és una tonalitat de vermell, carmesina i brillant que equilibra gosadia i diversió. Aquesta barreja evoca un dinamisme que traspua rebel·lió, alhora que destil·la suavitat.  És un color assertiu que no domina, sinó que adopta un actitud de "mà de ferro en un guant de vellut". Com tots els vermells, el Viva Mag

LeLook: Serveis Vegans i Naturals 360º

Com ja sabràs, a LeLook ens esforcem, des de fa anys, en buscar productes i en oferir-te serveis el més naturals possibles. Volíem oferir-te els millors productes 100% naturals per a la cura del cabell i, després de testejar molts fabricants, vam poder-te portar els de l'alemanya Authentic Beauty Concept, certificats per PETA i la Vegan Society.

Però ens faltaven els colors...
Després de moltes proves, -una menció especial a les amigues i als parents que ens feu de conillets d'índies habitualment- vam poder oferir-te les coloracions Dénuée, de la multinacional catalana Montibello, amb la seva fantàstica fórmula vegana que entrega el pigment mitjançant Aquagel.

LeLook-Peluqueria-Sabadell-Tints-Vegans
Imatges cortesia de Montibello
Però ens faltaven el refresc de color i els tractaments de pigmentació -ja saps que no ens agrada oxidar el cabell en excés i per això treballem amb coloració àcida-...
I aquí ens va costar molt trobar-ho... Vam seguir insistint fins al punt que la Nadia, amb molts anys d'experiència en aquest tipus de coloracions, va acabant participant en el desenvolupament i el llançament de la coloració demi-permanent Éclat, de Montibello.

I gairebé ja ho teníem, però...
LeLook-Peluqueria-Sabadell-Colors-Vegans
Un dels serveis que més fem al saló és l'aclariment del cabell, ja sigui per als Color Melting, per a les Babylights, els Balayage, o qualsevol altre coloració tècnica -aquí sí que havíem topat amb un repte dels grossos-. 

I, altra vegada, la catalana Montibello ens ha donat la solució: Estem encantades de poder-te presentar les noves decoloracions 100% veganes, amb ingredients d'origen natural, de la gama Dénuée

Dues decoloracions amb intensitats diferents i amb una textura que les fa ideals per als treballs a mà alçada i que requereixen fer transicions de color subtils com en el cas del Color Melting, els Balayage o les Babylights. 

Les decoloracions Dénuée, gràcies al carbó actiu, actuen com a purificadores del cabell. La seva acció absorbent, "detoxifica" els cabells dels elements contaminants que s'acumulen a l'interior de la fibra, com ara els minerals i metalls provinents de l'aigua domèstica i de l'aire urbà. Alhora, la pigmentació que aporta ens facilita obtenir aclariments més nítids, sense els molestos reflexos càlids que tant dificulten la nostra feina.

Finalment, les noves decoloracions veganes Dénuée ens encanten perquè cuiden el cabell, gràcies a 8 extractes botànics que aporten hidratació, i perquè en redueixen el trencament, gràcies a l'alga Ulva Lactuca (Enciam de Mar), que aporta aminoàcids i pèptids que protegeixen i reforcen l'estructura del cabell.

LeLook-Peluqueria-Sabadell-Decoloració-Vegana

I ara, sí que sí, després de molt temps i esforços, podem oferir-te un servei de qualitat, 100% vegà i amb ingredients naturals, que cobreixi des de qualsevol tipus de coloració fins al manteniment i la cura del cabell a casa.