Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

LeLook: Serveis Vegans i Naturals 360º

Com ja sabràs, a LeLook ens esforcem, des de fa anys, en buscar productes i en oferir-te serveis el més naturals possibles. Volíem oferir-te els millors productes 100% naturals per a la cura del cabell i, després de testejar molts fabricants, vam poder-te portar els de l'alemanya Authentic Beauty Concept, certificats per PETA i la Vegan Society.

Però ens faltaven els colors...
Després de moltes proves, -una menció especial a les amigues i als parents que ens feu de conillets d'índies habitualment- vam poder oferir-te les coloracions Dénuée, de la multinacional catalana Montibello, amb la seva fantàstica fórmula vegana que entrega el pigment mitjançant Aquagel.

LeLook-Peluqueria-Sabadell-Tints-Vegans
Imatges cortesia de Montibello
Però ens faltaven el refresc de color i els tractaments de pigmentació -ja saps que no ens agrada oxidar el cabell en excés i per això treballem amb coloració àcida-...
I aquí ens va costar molt trobar-ho... Vam seguir insistint fins al punt que la Nadia, amb molts anys d'experiència en aquest tipus de coloracions, va acabant participant en el desenvolupament i el llançament de la coloració demi-permanent Éclat, de Montibello.

I gairebé ja ho teníem, però...
LeLook-Peluqueria-Sabadell-Colors-Vegans
Un dels serveis que més fem al saló és l'aclariment del cabell, ja sigui per als Color Melting, per a les Babylights, els Balayage, o qualsevol altre coloració tècnica -aquí sí que havíem topat amb un repte dels grossos-. 

I, altra vegada, la catalana Montibello ens ha donat la solució: Estem encantades de poder-te presentar les noves decoloracions 100% veganes, amb ingredients d'origen natural, de la gama Dénuée

Dues decoloracions amb intensitats diferents i amb una textura que les fa ideals per als treballs a mà alçada i que requereixen fer transicions de color subtils com en el cas del Color Melting, els Balayage o les Babylights. 

Les decoloracions Dénuée, gràcies al carbó actiu, actuen com a purificadores del cabell. La seva acció absorbent, "detoxifica" els cabells dels elements contaminants que s'acumulen a l'interior de la fibra, com ara els minerals i metalls provinents de l'aigua domèstica i de l'aire urbà. Alhora, la pigmentació que aporta ens facilita obtenir aclariments més nítids, sense els molestos reflexos càlids que tant dificulten la nostra feina.

Finalment, les noves decoloracions veganes Dénuée ens encanten perquè cuiden el cabell, gràcies a 8 extractes botànics que aporten hidratació, i perquè en redueixen el trencament, gràcies a l'alga Ulva Lactuca (Enciam de Mar), que aporta aminoàcids i pèptids que protegeixen i reforcen l'estructura del cabell.

LeLook-Peluqueria-Sabadell-Decoloració-Vegana

I ara, sí que sí, després de molt temps i esforços, podem oferir-te un servei de qualitat, 100% vegà i amb ingredients naturals, que cobreixi des de qualsevol tipus de coloració fins al manteniment i la cura del cabell a casa.