Viva Magenta: Color de l'Any 2023

Com ja t'hem explicat en diferents anàlisis de tendències, com ara la de la 080 Barcelona Fashion o la de la temporada actual , des de principis de dècada, les tendències cromàtiques mostren que els humans busquem un equilibri entre el món digital i el real, i entre la necessitat de calma i l'explosió creativa, alhora que estem incrementant la nostra apreciació pel món natural.  El Pantone Color Institute ha nomenat com a Color de l'Any 2023 una tonalitat que acompleix aquest esperit del temps rigorosament: El Viva Magenta 18-1750 . Una tonalitat poc convencional per a una època poc convencional. Un color poderós i empoderador. El Viva Magenta és una tonalitat de vermell, carmesina i brillant que equilibra gosadia i diversió. Aquesta barreja evoca un dinamisme que traspua rebel·lió, alhora que destil·la suavitat.  És un color assertiu que no domina, sinó que adopta un actitud de "mà de ferro en un guant de vellut". Com tots els vermells, el Viva Mag

Éclat: La Coloració que té cura de la gent i de l'entorn.

Un dels serveis estrella de LeLook, o més aviat, el servei que més realitzem amb diferència, és el que anomenem Color Mantra

Aquest servei de coloració consisteix en aplicar dos tipus de coloració diferents; l'un a l'arrel i l'altre a mitjos i puntes. El perquè d'aquest servei de coloració te l'explicàvem detalladament en dos articles: La Coloració Àcida I i la Coloració Àcida II.

Fa molts anys que utilitzem coloració àcida ja que no només és més respectuosa amb el cabell sinó que actua com tractament i el deixa en millors condicions

Fins ara, hi havia un però: Al mercat no hi havia cap coloració àcida disponible que no fos de producció industrial i poc respectuosa amb l'entorn.

Per això, quan Montibello va proposar a la Nadia participar en el desenvolupament d'una nova coloració àcida basada en l'aportació de proteïnes vegetals i vitamina C, va apuntar-s'hi sense pensar-ho dues vegades!

I el resultat de tot plegat no podia ser millor. Quan ajuntes l'experiència de grans professionals de la perruqueria i la d'un gran fabricant, amb una mateixa visió sobre el respecte a la natura, n'obtens una coloració espectacular.

A l'equip de LeLook ens encanta la nova coloració àcida Éclat de Montibello! No només per la seva versatilitat en l'aplicació, per la seva fragància i pels seus efectes sobre el cabell, sinó també per tota la filosofia que porta al darrera.

La Nàdia t'ho explica en el següent vídeo:


A nivell personal, per a la Nadia ha estat una gran experiència participar en el desenvolupament i el llançament d'aquesta nova coloració al costat de grans professionals com Gonzalo Zarauza, Anna Barroca, José Suárez, Carlos Queirós i l'equip de Montibello liderat per Susanna Serrat. 

Per a totes nosaltres ha estat un motiu més d'orgull.