Són realment Orgànics, Naturals o Vegans els productes que semblen ser-ho?

Més d'una vegada ens hauràs sentit a dir que dediquem molt de temps i esforços a investigar els productes que utilitzem al saló. És una part de la nostra feina molt poc visible, però gràcies a tot el què hem anat aprenent amb els anys, ens ha servit per poder utilitzar i oferir-te bons productes amb la certesa que ho són. L'any 2011, per exemple, vam publicar un extens artícle  - encara  el més llegit del blog - sobre un tractament que ens encantava i que, malauradament, avui dia ja no existeix com a tal. Vam deixar de treballar-hi precisament perquè van canviar-ne la formulació, convertint-lo en un simple producte de "permanent química", això sí, a preu astronòmic. Avui dia, la marca continua existint però no té res a veure amb el producte original. L'Auge dels Productes Naturals i Vegans  Els estudis (1)  que s'han realitzat els darrers anys mostren una clara tendència a l'alça en l'ús de productes naturals en el sector de la cosmètica i la p

Éclat: La Coloració que té cura de la gent i de l'entorn.

Un dels serveis estrella de LeLook, o més aviat, el servei que més realitzem amb diferència, és el que anomenem Color Mantra

Aquest servei de coloració consisteix en aplicar dos tipus de coloració diferents; l'un a l'arrel i l'altre a mitjos i puntes. El perquè d'aquest servei de coloració te l'explicàvem detalladament en dos articles: La Coloració Àcida I i la Coloració Àcida II.

Fa molts anys que utilitzem coloració àcida ja que no només és més respectuosa amb el cabell sinó que actua com tractament i el deixa en millors condicions

Fins ara, hi havia un però: Al mercat no hi havia cap coloració àcida disponible que no fos de producció industrial i poc respectuosa amb l'entorn.

Per això, quan Montibello va proposar a la Nadia participar en el desenvolupament d'una nova coloració àcida basada en l'aportació de proteïnes vegetals i vitamina C, va apuntar-s'hi sense pensar-ho dues vegades!

I el resultat de tot plegat no podia ser millor. Quan ajuntes l'experiència de grans professionals de la perruqueria i la d'un gran fabricant, amb una mateixa visió sobre el respecte a la natura, n'obtens una coloració espectacular.

A l'equip de LeLook ens encanta la nova coloració àcida Éclat de Montibello! No només per la seva versatilitat en l'aplicació, per la seva fragància i pels seus efectes sobre el cabell, sinó també per tota la filosofia que porta al darrera.

La Nàdia t'ho explica en el següent vídeo:


A nivell personal, per a la Nadia ha estat una gran experiència participar en el desenvolupament i el llançament d'aquesta nova coloració al costat de grans professionals com Gonzalo Zarauza, Anna Barroca, José Suárez, Carlos Queirós i l'equip de Montibello liderat per Susanna Serrat. 

Per a totes nosaltres ha estat un motiu més d'orgull.