Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

Éclat: La Coloració que té cura de la gent i de l'entorn.

Un dels serveis estrella de LeLook, o més aviat, el servei que més realitzem amb diferència, és el que anomenem Color Mantra

Aquest servei de coloració consisteix en aplicar dos tipus de coloració diferents; l'un a l'arrel i l'altre a mitjos i puntes. El perquè d'aquest servei de coloració te l'explicàvem detalladament en dos articles: La Coloració Àcida I i la Coloració Àcida II.

Fa molts anys que utilitzem coloració àcida ja que no només és més respectuosa amb el cabell sinó que actua com tractament i el deixa en millors condicions

Fins ara, hi havia un però: Al mercat no hi havia cap coloració àcida disponible que no fos de producció industrial i poc respectuosa amb l'entorn.

Per això, quan Montibello va proposar a la Nadia participar en el desenvolupament d'una nova coloració àcida basada en l'aportació de proteïnes vegetals i vitamina C, va apuntar-s'hi sense pensar-ho dues vegades!

I el resultat de tot plegat no podia ser millor. Quan ajuntes l'experiència de grans professionals de la perruqueria i la d'un gran fabricant, amb una mateixa visió sobre el respecte a la natura, n'obtens una coloració espectacular.

A l'equip de LeLook ens encanta la nova coloració àcida Éclat de Montibello! No només per la seva versatilitat en l'aplicació, per la seva fragància i pels seus efectes sobre el cabell, sinó també per tota la filosofia que porta al darrera.

La Nàdia t'ho explica en el següent vídeo:


A nivell personal, per a la Nadia ha estat una gran experiència participar en el desenvolupament i el llançament d'aquesta nova coloració al costat de grans professionals com Gonzalo Zarauza, Anna Barroca, José Suárez, Carlos Queirós i l'equip de Montibello liderat per Susanna Serrat. 

Per a totes nosaltres ha estat un motiu més d'orgull.