Així entenem la Perruqueria: Tu sí que ets la nostra Influencer

A LeLook, des dels nostres inicis, lluitem per tal que el món de la perruqueria tingui el prestigi que creiem es mereix.  En un sector que coixeja a causa de l'intrusisme professional, i de l'oferta de serveis de baixa qualificació tècnica, representa un esforç constant d'autoexigència i millora contínua. A mitjans d'aquest any, un article (1)  de la publicació digital  Consumidor Global , que al nostre parer va passar injustament desapercebut, va fer plantejar-nos com estava afectant l'aparició de les anomenades " Perruqueries d'Influencers " al nostre sector ja que en ell s'hi toquen temes que ens resulten molt interessants. El món de la perruqueria, en tractar-se d'un ofici amb un vessant creatiu molt marcat, sempre ha tingut tendència a caure en el parany de cercar models de " professionals estrella ".  Als segles XVIII i XIX , aquestes estrelles eren els experts perruquers que arreglaven els cabells de l'ostentosa classe aris

Éclat: La Coloració que té cura de la gent i de l'entorn.

Un dels serveis estrella de LeLook, o més aviat, el servei que més realitzem amb diferència, és el que anomenem Color Mantra

Aquest servei de coloració consisteix en aplicar dos tipus de coloració diferents; l'un a l'arrel i l'altre a mitjos i puntes. El perquè d'aquest servei de coloració te l'explicàvem detalladament en dos articles: La Coloració Àcida I i la Coloració Àcida II.

Fa molts anys que utilitzem coloració àcida ja que no només és més respectuosa amb el cabell sinó que actua com tractament i el deixa en millors condicions

Fins ara, hi havia un però: Al mercat no hi havia cap coloració àcida disponible que no fos de producció industrial i poc respectuosa amb l'entorn.

Per això, quan Montibello va proposar a la Nadia participar en el desenvolupament d'una nova coloració àcida basada en l'aportació de proteïnes vegetals i vitamina C, va apuntar-s'hi sense pensar-ho dues vegades!

I el resultat de tot plegat no podia ser millor. Quan ajuntes l'experiència de grans professionals de la perruqueria i la d'un gran fabricant, amb una mateixa visió sobre el respecte a la natura, n'obtens una coloració espectacular.

A l'equip de LeLook ens encanta la nova coloració àcida Éclat de Montibello! No només per la seva versatilitat en l'aplicació, per la seva fragància i pels seus efectes sobre el cabell, sinó també per tota la filosofia que porta al darrera.

La Nàdia t'ho explica en el següent vídeo:


A nivell personal, per a la Nadia ha estat una gran experiència participar en el desenvolupament i el llançament d'aquesta nova coloració al costat de grans professionals com Gonzalo Zarauza, Anna Barroca, José Suárez, Carlos Queirós i l'equip de Montibello liderat per Susanna Serrat. 

Per a totes nosaltres ha estat un motiu més d'orgull.