Colors de Tendència Primavera Estiu 2022

Si ens vas seguint habitualment ja sabràs que cada temporada fem una selecció pròpia de les tendències cromàtiques per a la temporada actual. Aquesta selecció, l'elaborem a partir de la proposta que presenta l'equip del Pantone Color Institute. Pantone és una empresa nord-americana que va crear, als anys 60 del segle passat, el primer sistema d'identificació cromàtica, el qual s'ha acabat convertint en un estàndard de referència tant en el món de la Moda, com entre molts d'altres sectors.  El Pantone Color Institute emet dos informes cada temporada on s'hi destaquen les principals tendències cromàtiques corresponents a la New York Fashion Week i a la London Fashion Week. Aquests informes presenten 24 colors de tendència i 10 més de neutres que es poden utilitzar com a "passepartout", i com a combinació amb els altres.     Imatge cortesia de   MIQUEL VEIT PHOTOGRAPHY  |  IG - @miquelveit_photo  |  FBK - @MiquelVeit Com ja t'hem explicat en an

Éclat: La Coloració que té cura de la gent i de l'entorn.

Un dels serveis estrella de LeLook, o més aviat, el servei que més realitzem amb diferència, és el que anomenem Color Mantra. Aquest servei de coloració consisteix en aplicar dos tipus de coloració diferents; l'un a l'arrel i l'altre a mitjos i puntes. El perquè d'aquest servei de coloració te l'explicàvem detalladament en aquests dos articles: La Coloració Àcida I i la Coloració Àcida II.

Fa molts anys que utilitzem coloració àcida ja que no només és més respectuosa amb el cabell sinó que actua com tractament i el deixa en millors condicions. Tanmateix, fins ara, hi havia un però: Al mercat no hi havia cap coloració àcida disponible que no fos de producció industrial i poc respectuosa amb l'entorn. Per això, quan Montibello va proposar a la Nadia participar en el desenvolupament d'una nova coloració àcida basada en l'aportació de proteïnes vegetals i vitamina C, vam apuntar-nos-hi sense pensar-ho dues vegades!

I el resultat de tot plegat no podia ser millor. Quan ajuntes l'experiència de grans professionals de la perruqueria i la d'un gran fabricant, amb una mateixa visió sobre el respecte a la natura, n'obtens una coloració espectacular.

A l'equip de LeLook ens encanta la nova coloració àcida Éclat de Montibello! No només per la seva versatilitat en l'aplicació, per la seva fragància i pels seus efectes sobre el cabell, sinó també per tota la filosofia que porta al darrera. La Nàdia t'ho explica en el següent vídeo:


A nivell personal, per a la Nadia ha estat una gran experiència participar en el desenvolupament i el llançament d'aquesta nova coloració al costat de grans professionals com Gonzalo Zarauza, Anna Barroca, José Suárez, Carlos Queirós i l'equip de Montibello liderat per Susanna Serrat. Per a totes nosaltres ha estat un motiu més d'orgull.