Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

Color Melting. La tendència de coloració que desbancarà al Balayage.

A LeLook sempre hem preferit oferir serveis de coloració que aportin molta naturalitat a la imatge de les nostres clientes i, tot i que a data d'avui, el servei de coloració que més ens demanen al saló encara són els reflexos Balayage, sempre tenim tendència a aconsellar coloracions tècniques més naturals, com ara els reflexos Babylights. Justament per això ens encanta la nova tendència Color Melting. Apunta't aquest nom perquè desbancarà les Balayage y les Babylights en els propers anys. A més, ens encanta perquè representa un repte tècnic per a nosaltres i amb això duem a terme un treball que ens agrada més i amb el qual gaudim més fent-lo. Amb la tècnica Color Melting aconseguim una fusió entre el color de la base i els reflexos molt més subtil i natural. I a més, podem aplicar-la a tot tipus de cabell, ja que no ens limita a bases de coloració clares.
Perruqueria LeLook Sabadell Color Melting
Per sort, i molt a gust nostre, la tendència cap a la naturalitat s'ha anat accentuant cada vegada més amb el pas dels anys. Cada vegada busquem més aclarir i il·luminar el cabell però amb un acabat el més natural possible. Així, mentre el mainstream del 2013 eren "les Californianes" que, francament, gairebé ens horroritzaven tant com els reflexos "zebra" d'anys anteriors, aquesta tècnica de coloració va ser desbancada pel Balayage a partir del 2016, tècnica que ha estat en estreta pugna amb les Babylights, buscant una major naturalitat cada vegada.
Donant un cop d'ull a les cerques que s'han realitzat a Google en els darrers 5 anys, es pot comprovar que es reafirma aquesta tendència cap a una major naturalitat. Les dades de Google ens deixen veure clarament que les tècniques de coloració que donen un major contrast cromàtic i, per tant, un resultat menys natural, han anat perdent adeptes. En canvi, les tècniques més subtils, com ara les Babylights han anat creixent aquest darrer any. I destaca, la forta irrupció del Color Melting en les cerques a Google aquest 2020.

Tendència de cerca de Ombré
Tendència de cerca de Bronde
Tendència de cerca de Californianes
Tendència de cerca de Balayage
tendència de cerca de Babylights
Tendència de cerca de Color Melting
Aixi que, com ja t'hem dit, apunta't el nom de Color Melting perquè serà la tendència que , juntament amb les Babylights, desbancarà el Balayage.
Si vols conèixer millor les tècniques de coloració més habituals, et recomanem que llegeixis aquest article que vam publicar el 2015: Guia de tècniques de Coloració.