Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

La Refill Bar d'Authentic Beauty Concept a LeLook

A la Grècia clàssica li devem, entre moltes altres coses, la necessitat de disposar d'un ideal des del qual poder observar, entendre, i classificar les creacions humanes i l'establiment d'uns cànons per tal que aquestes assoleixin l'harmonia, les proporcions i la perfecció màximes. En la matemàtica grega, el cercle i l'esfera eren considerades les figures més perfectes d'entre les figures ideals.


En l'actualitat, seguim perseguint un ideal i seguim tenint el cercle com a model perfecte que cal assolir. A LeLook, podràs unir-te a nosaltres en la persecució d'aquest ideal: l'economia circular. L'economia circular va lligada estretament a la sostenibilitat ja que el seu objectiu és que el valor dels recursos es mantingui durant el major temps possible, reduint al mínim els residus.

🔺Cada any, es fabriquen 500 mil milions d'ampolles de plàstic(1). El 91% del plàstic fabricat no es reciclarà mai(2), i les ampolles trigaran un 1000 anys a desaparèixer(3).

🔺Cada any, els humans ingerim uns 120.000 microplàstics a través d'aliments com la carn, les verdures, els ous, o el peix, i uns 90.000 microplàstics a través de l'aigua embotellada(4).

Ha arribat el moment de dir prou i canviar les coses.

Per això som uns dels primers salons d'Europa en posar a la teva disposició la Refill Bar amb els nous envasos reomplibles d'Authentic Beauty Concept. Perquè volem que t'uneixis a la Revolució de la Reomplerta.

Perquè Reciclar està bé,
però Reomplir és millor.

La idea és senzilla: torna a portar la teva ampolla i reomple-la. Gràcies als nous envasos reomplibles, fets amb més del 90% de plàstic reciclat post-consumidor, amb només 5 vegades que el reomplis ja hauràs estalviat un 83% de plàstic en comparació als envasos no reutilitzables. A més, les etiquetes són Forest Film de material bio-plàstic reciclable amb certificat de sosteniblilitat ISCC.

Ha arribat el moment de canviar les coses, i el moment és ara.
#aportaelteugranet al medi ambient.

----------------------------------------------------------------------

(2) FONT: National Geographic - El 91 por ciento del plástico que fabricamos no se recicla.
(4) FONT: Enviromental Science & Techonolgy Journal - Human Consumption of Microplastics.