Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

A LeLook volem un Planeta més Verd

Tenir cura del medi ambient ha estat un dels trets que ens ha mogut des que vam engegar el projecte de LeLook. L'any 2012, quan més crua era la passada crisi econòmica, vam decidir llançar-nos a la piscina i fer-nos socis d'una cooperativa verda de consum energètic que feia molt poquet que havia nascut i gairebé ningú coneixia: SOM Energia. Gràcies a això, hem aconseguit evitar l'emissió de 2.595 Kg de CO2 i 8,5 kg de residus nuclears, només en el darrer any, perquè tota l'energia que consumim és d'origen 100% renovable.

És per això que ens hem entusiasmat amb la proposta que ens ha fet Authentic Beauty Concept d'apadrinar, a través de Treedom, un Arbre del Cacau a la comunitat rural de Ngon, al Camerun. Treedom és una organització que es dedica a fomentar l'apadrinament d'arbres per tal de d'integrar el cultiu d'aquests en ecosistemes sostenibles i fomentar el desenvolupament de les comunitats que en tenen cura i gaudeixen dels seus fruits. Això li ha valgut per entrar a formar part de les "Certified B Corporation", les organitzacions certificades en pràctiques de construcció d'una economia més inclusiva i sostenible para les persones i el planeta.

Volem engrescar-te a participar en aquesta idea i per això sortejarem 4 Arbres del Cacau entre totes aquelles persones que comprin el "pack verd" d'Authentic Beauty Concept. Cada Arbre del Cacau absorbeix 5,5 kg de CO2 a l'any, amb la qual cosa ajudes a reduir la teva empremta energètica. Cada arbre de Treedom compta amb la seva pròpia pàgina web i, un cop surt del viver i és plantat, es geolocalitza i se'n pot fer un seguiment amb les fotografies que es s'hi pengen periòdicament. El pack verd està format per un xampú i una mascareta, i de regal t'emportes la crema lleugera per al cabell i la pell amb Bakuchiol (retinol natural) i un necesser fet amb cotó natural amb nº de certificat. A més, per cada pack venut, Authentic Beauty Concept plantarà un altre Arbre del Cacau a la comunitat rural de Ngon, Camerun.