Així entenem la Perruqueria: Tu sí que ets la nostra Influencer

A LeLook, des dels nostres inicis, lluitem per tal que el món de la perruqueria tingui el prestigi que creiem es mereix.  En un sector que coixeja a causa de l'intrusisme professional, i de l'oferta de serveis de baixa qualificació tècnica, representa un esforç constant d'autoexigència i millora contínua. A mitjans d'aquest any, un article (1)  de la publicació digital  Consumidor Global , que al nostre parer va passar injustament desapercebut, va fer plantejar-nos com estava afectant l'aparició de les anomenades " Perruqueries d'Influencers " al nostre sector ja que en ell s'hi toquen temes que ens resulten molt interessants. El món de la perruqueria, en tractar-se d'un ofici amb un vessant creatiu molt marcat, sempre ha tingut tendència a caure en el parany de cercar models de " professionals estrella ".  Als segles XVIII i XIX , aquestes estrelles eren els experts perruquers que arreglaven els cabells de l'ostentosa classe aris

Colors de Tendència Primavera-Estiu 2021

Si ens vas seguint habitualment ja sabràs que cada temporada fem una selecció pròpia de les tendències cromàtiques per a la temporada actual. La nostra selecció, l'elaborem a partir de la proposta que presenta l'equip del Pantone Color Institute. Pantone és una empresa nord-americana que va crear, als anys 60 del segle passat, el primer sistema d'identificació cromàtica, el qual s'ha acabat convertint en un estàndard de referència tant en el món de la Moda, com entre molts d'altres sectors. 
El Pantone Color Institute emet dos informes cada temporada on s'hi destaquen les principals tendències cromàtiques corresponents a la New York Fashion Week i a la London Fashion Week. Aquests informes presenten 12 colors de tendència cadascun i 4 més de neutres que es poden utilitzar com a "passepartout", i com a combinació amb els altres. 


En els articles del nostre blog et presentem la selecció feta per les estilistes de l'equip de LeLook; els escollits d'entre els escollits. Els 10 colors que més ens agraden d'entre els 24 que presenten les tendències cromàtiques del Pantone Color Institute per a aquesta Primavera-Estiu del 2021.


Lava Falls
Aquest vermell evoca la fluïdesa de la roca fosa i calenta, aportant energia a la teva imatge.
LAVA FALLS · PANTONE 18-1552 TCX · HTML #9A2B2E

Marigold
Un reconfortant taronja daurat infusionat de groc que evoca una presència càlida.
MARIGOLD · PANTONE 14-1050 TCX · HMTL #FDAC53

Illuminating
Alegre i optimista, aquest groc amable t'ofereix la promesa d'un dia assolellat.
ILLUMINATING · PANTONE 13-0647 TCX · HTML #F5DF4D


Beach glass
Aquest verd blavós evoca el color del vidres que han estat bressolats suaument pels corrents i les onades del mar.
BEACH GLASS · PANTONE 13-5412 TCX · HTML #98E2CF

Mint
Un verd intens i saborós que refrescarà la teva imatge i li restituirà intensitat.
MINT · PANTONE 16-5938 TCX · HTML #00A170

Blue Atoll
Blue Atoll és un blau suggestiu que evoca l'exotisme i la calma de les illes tropicals assolellades.
BLUE ATOLL · PANTONE 16-4535 TCX · HTML #00B1D2

Indigo Bunting
Un blau brillant i alegre que evoca la vivacitat del cant del Passerell Blau, l'exòtic ocell americà que dóna nom al color.
INDIGO BUNTING · PANTONE 18-4250 · HTML #006CA9

Cerulean
És el color del cel en un dia clar, serè i cristal·lí.
CERULEAN · PANTONE 15-4020 TCX · HTML #9BB7D4

Purple Rose
El místic Rosa Porpra farà que transmetis una imatge màgica i hipnòtica.
PURPLE ROSE · PANTONE 15-3716 TCX · HTML #B09FCA

Amethyst Orchid
L'Amethysy Orchid és un color d'evocacions florals que introduirà un toc únic a la teva imatge. 
AMETHYST ORCHIDE · PANTONE 17-3628 TCX · HTML #926AA6Finalment, l'informe de Pantone Color Institute per a les tendències cromàtiques de la temporada Primavera-Estiu 2021 presenta els següents 4 colors com a base de neutres. Són colors que es poden utilitzar separadament o bé com a contrast per a les combinacions cromàtiques de la temporada.


Buttercream
Smooth Buttercream és un deliciós blanc trencat que evoca senzillesa i despreocupació.
BUTTERCREAM · PANTONE 11-0110 TCX · HTML #EFE1CE

Desert Mist
El Desert Mist et portarà a les volubles i canviants sorres de les dunes, evocant una imatge d'aventura.
DESERT MIST · PANTONE 14-1127 TCX · HTML #E0B589

Willow
Un verd terrós que evoca romàntics baldaquins que revelen i amaguen alhora.
WILLOW · PANTONE 16-0632 TCX · HTML #9A8B4F

Polar Night
Un blau crepuscular profund i reparador que aporta serenitat i elegància a la teva imatge.
POLAR NIGHT · PANTONE 19-4105 TCX · HTML #343540Aquesta és, doncs, la nostra selecció personal a partir de les tendències cromàtiques recollides al Fashion Color Trend Report. Revisa el teu armari, combina aquests colors, i aniràs absolutament a la última.

Si t'ha semblat interessant aquest article, et recomanem que et subscriguis al nostre blog. Així rebràs puntualment les nostres publicacions al teu correu electrònic. Per a fer-ho només cal que premis el següent botó i introdueixis l'adreça de correu electrònic on vols rebre els articles.