Mite vs Realitat: No cal cuidar tant els Cabells Blancs (II)

Com ja et vam explicar en aquest  article , els cabells blancs són una característica natural del procés d'envelliment i moltes vegades se'ls associa amb la falsa creença de ser més forts i resistents. Imatge generada per la IA  Adobe Firefly i editada per LeLook Deixo la Coloració i em despreocupo ja dels Cabells!  Respecte als cabells blancs, hi ha un altre error de percepció: Sovint, el fet de tenyir-se s'associa a la imposició cultural de mantenir un aspecte jove innecessàriament .  Així doncs, deixar-se el cabell blanc s'interpreta com un acte de rebel·lia i alliberament contra una obligació cultural purament estètica. Aquesta percepció d'avui en dia, però, no és del tot correcta. El fet de tenyir-se els cabells està documentat des de fa milers d'anys, a llocs i cultures de tot el planeta .  Se n'han trobat proves, tant per a homes com per a dones, a cultures tan disperses com la civilització Sumèria, la més antiga que es coneix (6.000 a.C.),

Productes amb Integritat: Authentic Beauty Concept

Una de les decisions més importants que cal prendre en una perruqueria és amb quina marca de productes de cura del cabell treballaràs. Quan esculls una marca principal, hi estableixes una relació que durarà molt anys, i que condicionarà la teva relació amb els teus clients.
En aquesta decisió hi entren molts factors a tenir en compte. Els principals són els criteris tècnics. Cal avaluar com ajuden aquests productes a millorar la nostra feina, a tractar els cabells de les persones que atenem, i que ofereixin una gamma de productes per tal que el nostre servei sigui realment complert un cop la clienta o el client siguin a casa. Lògicament, també es tenen en compte criteris econòmics, i de la combinació d'ambdós tipus de criteris s'estableix una relació qualitat-preu que cal intentar que sigui màxima per al client. Un tercer tipus de criteris són els emocionals: Que la marca amb la qual treballes tingui una afinitat en el missatge, en la imatge i en la filosofia que transmetem des del nostre saló amb la nostra feina. Són criteris que poden dependre de factors tant bàsics com l'olor dels productes a factors tan complexos com la responsabilitat social de l'empresa.
De la mateixa manera que els fabricants destinen molts recursos a millorar els seus productes, nosaltres destinem molt temps i esforços a buscar noves tècniques i nous productes que millorin els que ja utilitzem al saló. En comptades ocasions, descobreixes una marca que no només és millor tècnicament, sinó que ofereix una relació qualitat-preu molt millor per als teus clients i que, a més, compten amb una filosofia de marca que encaixa perfectament amb la teva. I això és justament el què ens ha passat amb Authentic Beauty Concept.
Preocupats com estem pel respecte al medi-ambient, l'any 2012 vam entrar a la cooperativa SOM Energia, i així vam esdevenir un dels primers comerços de Sabadell en poder garantir que l'energia que consumim procedeix de fonts 100% renovables.
Tanmateix, ens faltava anar un pas més enllà i, després d'anys de cerca, podem dir que hem trobat una gamma de productes per a la cura del cabell, que no només són vegans i naturals, sinó que a més es preocupen per la sostenibilitat de les matèries primeres que utilitzen en el seus productes, de l'empremta ecològica dels seus cultius, així com del desenvolupament de les comunitats on es produeixen. Una línia de productes on els seus ingredients són purificats mitjançant l'ús d'ultrasons i de la destil·lació; sense utilitzar productes químics agressius per extreure'n les essències.
Així, ens hem convertit en la primera perruqueria de Sabadell en treballar amb Auhtentic Beauty Concept. Productes vegans, lliures de silicones, sense parabens ni sulfats tensioactius.
Estem enamorades d'aquests productes, no només per com són de bons, ni per ser respectuosos amb l'entorn. N'estem enamorades també per la filosofia que tenen al darrera, que tant s'ajusta a la nostra.

"Crec que l’autèntica bellesa, i allò que la representa, rau en creure autènticament en la teva pròpia bellesa.
Que no es tracta de l’aparença o d'on véns, sinó que es tracta de qui ets tu, per dins.
Es tracta de ser només tu mateixa i de fer allò que sents.

Ets sents la millor quan intentes fer aflorar la bellesa d’algú que té la paciència i també el coratge de descobrir-ho.

Allò que vols per a tu mateixa també ho vols per als altres.
Sento que tinc estil propi i no em preocupa què els sembla als altres perquè només estic sent jo mateixa.
Sóc feliç amb la meva manera de ser. I penso que això forma part de la pròpia bellesa.

Sempre m’ha semblat que cal fer les coses per una mateixa, que cal fer el màxim de coses possibles que et facin feliç, que no hi ha ningú més que pugui ser tu, i que hi ha un gran poder rere aquesta idea.
Això té a veure tant amb la teva pròpia personalitat com també amb com tractes als altres. La manera com tractes als altres és una bellesa que sempre portes a l’interior".

Herster Wernert-Rijn
AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT
Global