Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

ShadesEQ: 30 aniversari de la millor coloració de Redken

Un dels serveis que més ens demanen les clientes a LeLook és el què anomenem Color Mantra. Aquest servei es basa, entre altres elements, en la utilització d'una coloració semi-permanent que justament aquest any es troba d'aniversari. I és que Shades EQ, el producte de coloració estrella de Redken acaba d'acomplir 30 anys!


El servei Color Mantra ens permet afegir coloració al cabell alhora que el tonifiquem i li corregim o afegim brillantor. Amb la utilització de Shades EQ podem combinar coloració directa amb coloració oxidativa, i aquesta combinació ens permet jugar amb el color sense comprometre la qualitat del cabell.

Quan s'afegeix coloració amb oxidant al cabell, aquest pasa a tenir una composició alcalina, és a dir, a tenir un pH de 10 o 11. Amb la utilització d'una coloració àcida, com Shades EQ de Redken, aconseguim que el cabell torni a ser neutre, amb uns valors de pH entre 4,5 i 5. Per aquesta raó, el cabell recupera la seva vitalitat i brillantors naturals. De fet, podem afirmar que Shades EQ no és només una coloració que ens permet oferir qualsevol tonalitat personalitzada sinó que, a més, actua com un tractament condicionador del cabell!
Després de qualsevol serveis de coloració del cabell, ja sigui una decoloració, un balayage o una aplicació de coloració oxidativa, el cabell es troba en el seu estat més fràgil. L'aplicació de Shades EQ, sigui amb coloració o només com a tractament de brillantor, ens premet equilibrar el pH del cabell, restaurar la seva cutícula i aportar-li una suavitat i brillantor extres.

No tenim cap mena de dubte que l'èxit de Redken es deu en bona mesura a l'invent que va fer ara fa 30 anys amb Shades EQ i amb els resultats excel·lents que proporciona no podem dir res més que: Per molts anys més!!!