Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

Dyson revoluciona indústria de la perruqueria amb un nou assecador.

El multimilionari inventor Sir James Dyson ha donat a conèixer la seva nova "criatura", un nou assecador de cabell en el desenvolupament del qual hi han invertit quatre anys i 50 milions de lliures, uns 64 milions d'euros.
L'anomenat Dyson Supersonic, que es llançarà a Tòquio, és la seva primera incursió en el sector de la bellesa i representa un canvi important en la gamma de productes existents de la companyia. Tanmateix, comparteix una tecnologia similar a la que s'utilitza per generar el flux d'aire en les aspiradores, els assecadors de mans i els ventiladors Dyson.
Per tal de desenvolupar el nou concepte assecador, Dyson ha col·laborat amb el prestigiós estilista i perruquer Akin Konizi, l'home que hi ha darrere de la firma Hob Salons.

En declaracions al rotatiu britànic The Telegraph, el Sr Dyson va comentar que havien decidit crear un assecador causa de problemes amb els models existents. "Amb el Dyson Supersonic la nostra prioritat és superar limitacions existents a les màquines convencionals. Aquestes són difícils d'utilitzar, tendeixen a tenir un flux d'aire dèbil, i poden arribar a malmetre el cabell. A Dyson desenvolupem productes per resoldre els problemes. No es tracta de fer diners ràpidament".
Els assecadors tradicionals, succionen aire a través d'una graella, que s'acostuma a obstruir amb borrissol i pols. Això eleva la temperatura de treball dins de la màquina fins als 230º C, amb la qual cosa els cabells pateixen un enorme estrès tèrmic i arriben a fer-se malbé. Segons afirmen a Dyson, el nou assecador Dyson Supersònic no pot superar els 150º C.

El producte s'anomena Dyson Supersonic perquè suprimeix completament una freqüència de soroll la qual cosa fa que l'assecador sigui molt més silenciós que els models tradicionals. Paral·lelament, Dyson ha registrat una patent per a un assecador de cabells totalment silenciós; encara que no és el cas del Dyson Supersonic, les converses són totalment audibles per sobre del soroll del motor i del flux d'aire, sense necessitat d'aixecar el to de veu.

El nou assecador, que ve amb accessoris d'assecat de precisió i amb un difusor, també anirà acompanyat d'una catifa anti-lliscant per evitar que el supersònic, a causa de l'alta velocitat d'aire que genera, surti volant fora de la taula en cas que es deixi encès accidentalment. 
Dyson va decidir fer el llançament del producte a Tòquio, ja que va ser el primer mercat on es va comprar el seu aspirador sense bossa, quan els distribuïdors europeus afirmaven que no hi havia demanda per a aquest tipus de producte. A partir de mitjans de juny, ja estarà disponible a la botiga de Dyson i a Selfridges, a Londres. Tindrà un preu de llançament de 299 £, uns 385 €, i estarà disponible en dos models de color fúcsia i blanc. 

A continuació et deixem un vídeo de la BBC, on podràs veure el nou assecador en acció:

Article traduït i adaptat del rotatiu The Telegraph.