Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

LeLook: Qui som i què volem.

LeLook és un projecte que neix ja fa alguns anys amb el qual hem volgut crear un espai on t'hi puguis sentir còmode però que, a la vegada, sigui un espai creatiu d'avantguarda. Un espai que ens permeti se un referent pel què respecta a la perruqueria a Sabadell i a la província de Barcelona. Un lloc diferent que no sigui fàcilment comparable, on els nostres clients s'hi sentin a molt gust.

Al nou LeLook hem definit quatre espais per la teva estada a les nostres instal·lacions segueixi un circuit determinat que et proporcioni el màxim de comoditat i benestar mentre gaudeixes dels nostres serveis.
Amb la inclusió d'una color bar central en un dels espais, obrim el nostre laboratori a la teva vista. D'aquesta manera pots observar en primera persona com dissenyem i elaborem una coloració i feta a mida de les teves necessitats i de les del teu cabell. Cada color és pesat en balances de precisió, elaborant una barreja de pigments i tonalitats que fan que el teu color sigui únic i exclusiu per a tu.
Al nou espai d'aigües, podràs relaxar-te en el rentacaps reclinable gràcies a la nova il·luminació atenuada, mentre gaudeixes d'un massatge capil·lar o de l'aplicació d'uns del nostres còctels de proteïnes i hidratació per al cabell.
A l'espai d'acabats, amb la nova taula central de maquillatge i finalització, coneixeràs els diferents productes que posem al teu abast per tal que et sigui més fàcil mantenir a casa la imatge que hem creat per a tu en el nostre saló.
Finalment, hem creat un espai exclusiu per a l'home per tal que, si és el teu cas, puguis gaudir dels nous serveis d'afaitat i tractament de la imatge masculina, en una cadira reclinable a la teva mida i amb productes específics per a les teves necessitats.

Després de l'explosió de perruqueries "low-cost" que hi ha hagut darrerament, creiem que és més necessari que mai millorar la professionalització de la perruqueria i reivindicar el seu prestigi com a forma d'expressió artística.
Però millor que t'ho expliqui la Nadia Acin, directora i propietaria de LeLook amb les seves pròpies paraules en el vídeo que hi ha a continuació.