Així entenem la Perruqueria: Tu sí que ets la nostra Influencer

A LeLook, des dels nostres inicis, lluitem per tal que el món de la perruqueria tingui el prestigi que creiem es mereix.  En un sector que coixeja a causa de l'intrusisme professional, i de l'oferta de serveis de baixa qualificació tècnica, representa un esforç constant d'autoexigència i millora contínua. A mitjans d'aquest any, un article (1)  de la publicació digital  Consumidor Global , que al nostre parer va passar injustament desapercebut, va fer plantejar-nos com estava afectant l'aparició de les anomenades " Perruqueries d'Influencers " al nostre sector ja que en ell s'hi toquen temes que ens resulten molt interessants. El món de la perruqueria, en tractar-se d'un ofici amb un vessant creatiu molt marcat, sempre ha tingut tendència a caure en el parany de cercar models de " professionals estrella ".  Als segles XVIII i XIX , aquestes estrelles eren els experts perruquers que arreglaven els cabells de l'ostentosa classe aris

Txell Miras a la 080 Barcelona Fashion, feber 2015


Una vegada més, Txell Miras ha presentat una de les col·leccions que més ens ha agradat d'aquesta edició de febrer de la 080 Barcelona Fashion.
Tot i que, gràcies a Copine, teníem a la nostra disposició entrades per veure la desfilada, al final no hi vam poder assistir. Però això no impedeix que puguem compartir amb tu el vídeo d'aquesta magnifica col·lecció. 
La dissenyadora sabadellenca / terrassenca ha presentat una col·lecció de formes geomètriques, gairebé arquitectòniques, amb materials tècnics com el neoprè, i mantenint el punt gruixut que tant ens van agradar en els colls de la col·lecció de l'hivern passat. Fidel a la seva signatura, hi predominen el negre, el blanc i el gris, amb petites concessions al bordeus. Deu ser la similitud amb els colors de LeLook el que fa que ens agradin tant les col·lecciones de Txell Miras?