Colors de Tendència Primavera Estiu 2022

Si ens vas seguint habitualment ja sabràs que cada temporada fem una selecció pròpia de les tendències cromàtiques per a la temporada actual. Aquesta selecció, l'elaborem a partir de la proposta que presenta l'equip del Pantone Color Institute. Pantone és una empresa nord-americana que va crear, als anys 60 del segle passat, el primer sistema d'identificació cromàtica, el qual s'ha acabat convertint en un estàndard de referència tant en el món de la Moda, com entre molts d'altres sectors.  El Pantone Color Institute emet dos informes cada temporada on s'hi destaquen les principals tendències cromàtiques corresponents a la New York Fashion Week i a la London Fashion Week. Aquests informes presenten 24 colors de tendència i 10 més de neutres que es poden utilitzar com a "passepartout", i com a combinació amb els altres.     Imatge cortesia de   MIQUEL VEIT PHOTOGRAPHY  |  IG - @miquelveit_photo  |  FBK - @MiquelVeit Com ja t'hem explicat en an

Txell Miras a la 080 Barcelona Fashion, feber 2015


Una vegada més, Txell Miras ha presentat una de les col·leccions que més ens ha agradat d'aquesta edició de febrer de la 080 Barcelona Fashion.
Tot i que, gràcies a Copine, teníem a la nostra disposició entrades per veure la desfilada, al final no hi vam poder assistir. Però això no impedeix que puguem compartir amb tu el vídeo d'aquesta magnifica col·lecció. 
La dissenyadora sabadellenca / terrassenca ha presentat una col·lecció de formes geomètriques, gairebé arquitectòniques, amb materials tècnics com el neoprè, i mantenint el punt gruixut que tant ens van agradar en els colls de la col·lecció de l'hivern passat. Fidel a la seva signatura, hi predominen el negre, el blanc i el gris, amb petites concessions al bordeus. Deu ser la similitud amb els colors de LeLook el que fa que ens agradin tant les col·lecciones de Txell Miras?