Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

Estrelles que poden agrair les seves carreres a un canvi de look en els cabells

Quan et sents atrapada enmig de la rutina és el moment perfecte per posar-te en mans de l'estilita i canviar l'aspecte dels teus cabells. És la manera més senzilla de sacsejar completament el teu look i de canviar la teva imatge personal sense haver-t'hi de deixar un munt de diners en canvis d'armari, en tatuatges, o en retocs facials. Les celebrities coneixen perfectament el poder que hi ha darrera d'un canvi d'imatge en el cabell, i moltes d'elles ho saben perquè han vist com augmentava de forma espectacular el seu èxit just després de canviar els seus vells pentinats.

Rihanna
Rihanna era una cantant de cara dolça amb una veu absolutament killer, però no va començar a mostrar el seu costat més potent fins que canviar completament l'estil dels seus cabells. El primer pas que va donar la cantant de Hard  per començar a cultivar la seva imatge de "bad girl" va ser el tall de cabell que es va fer l'any 2007.

Olivia Wilde
L'actriu protagonista de Drinking Buddies va començar la seva carrera com a rossa i ràpidament va ser encasellada en papers de "hot chick" o de nena mona. Olivia Wilde es va haver de canviar el color dels cabells per exigència d'un paper, i va adoptar una to castany per a la seva melena. Un temps després, va comentar a la publicació Into the Gloss que de seguida havia notat com començaven a oferir-li audicions per a altres tipus de papers, i que al cap de poc, va aconseguir el paper de Thirteen a la sèrie House M.D. que li reportaria fama a nivell mundial. Pel què sembla, a Hollywood encara persisteix en tòpic que les morenes són més intel·ligents.

Amy Adams
L'actriu, anys abans de ser nominada com a millor actriu als premis Oscar del 2014 per la seva actuació a American Hustle, en una entrevista al Washington Post va arribat a dir que la seva carrera havia quedat encasellada a papers noia "bitchy" (maliciosa); això era quan encara lluïa els seus cabells rossos naturals. Un cop va canviar el seu color de cabell a diferents tonalitats rogenques i pèl-roges, van començar a donar-li papers d'una major complexitat i profunditat, llançant definitivament la seva carrera fins a dur-la a la catifa vermella.

Kristen Stewart
El cabell ros de platja desgastat que lluïa la joveneta Kristen Stewart no era compatible amb la imatge malenconiosa de Bella Swan a la saga Crepuscle. Un cop va adoptar un color castany fosc per a la seva melena Kristen Stewart va veure com la seva carrera sortia llançada cap a l'estrellat. A banda dels films de la coneguda franquícia vampírica, a data d'avui, Kristen Stewart ja participant 12 films més. 

Miley Cyrus
El cas més obvi de canvi d'estil en el color i el pentinat lligat a un canvi en la carrera professional és el de Miley Cyrus. Encara recordes a la sana i l'angelical Hanna Montana? La cantant de Breking Ball va encarregar-se de d'enterrar-la ben enterrada sota la runa que va deixar el seu nou tall de cabell i el seu canvi d'estil radicals.





Vist a Bustle