Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

14 coses que has de deixar de dir a una noia amb tatoos

1. Però si ets guapa!
M'estàs dient que les noies amb tatuatges són menys guapes? Crec que els meus tatuatges són molt bonics, i em fan sentir molt a gust.

2. No et preocupa com et veuràs quan siguis gran?
Saps com em veuré quan sigui gran? Com una àvia impressionant i guapa amb tatuatges.

3. En general, no m'agraden les dones amb tatuatges, però els teus queden bé.
Enhorabona! Encara queden dones sense tatuatges deambulant pel carrer esperant a algú com tu.


4. Jo no m'ho faria.
Ningú t'ho ha preguntat.

5. Tenen cap significat per a tu?
De debò tens prou confiança per preguntar-li a algú sobre una cosa que, pel què pots saber, estarà relacionat amb algun fet de la seva vida realment personal?

6. Si no significa res, aleshores perquè te l'has fet?
Perquè volia.


7. Què en pensen els teus pares?
Pensin el què en pensin, no és el seu cos. A més, com saps si els meus pares no duen també tatuatges.

8. I deixaràs que els teus fills se'n facin?
Si són adults, poden fer el què vulguin. Evidentment, el fet de dur tinta no em fa ser menys adequada per a ser una gran mare.

9. Només surts amb homes o dones amb tatuatges?
I tu, només surts amb persones que estereotipen els altres pel seu aspecte?

10. No te'n penedeixes?
Deus voler que admeti que tens raó i que estic equivocada. Que digui que els tatuatges són una tonteria i que demani perdó. Doncs, ja pots anar esperant.

11. Per què gastar tants diners en això?
Una cosa que, amb sort, duré a la pell la resta de la meva vida és millor que sigui de molt bona qualitat. I els millors artistes -perquè, sí, això és una obra d'art- no són gens barats.

12. No et preocupa com es veurà quan hagis de dur una imatge més formal?
No, de fet, crec que els meus tatuatges milloren tots els meus looks i fan que encara sigui més única. De tota manera, sé com cobrir-los en aquelles situacions on cal fer-ho.

13. Et va fer mal?
Agulla, pell, punció, ferida, substàncies estranyes i inflamació. Et respon la pregunta això?

14. Quan pararàs de tatuar-te?
Quan em deixaràs en pau, tu?