Així entenem la Perruqueria: Tu sí que ets la nostra Influencer

A LeLook, des dels nostres inicis, lluitem per tal que el món de la perruqueria tingui el prestigi que creiem es mereix.  En un sector que coixeja a causa de l'intrusisme professional, i de l'oferta de serveis de baixa qualificació tècnica, representa un esforç constant d'autoexigència i millora contínua. A mitjans d'aquest any, un article (1)  de la publicació digital  Consumidor Global , que al nostre parer va passar injustament desapercebut, va fer plantejar-nos com estava afectant l'aparició de les anomenades " Perruqueries d'Influencers " al nostre sector ja que en ell s'hi toquen temes que ens resulten molt interessants. El món de la perruqueria, en tractar-se d'un ofici amb un vessant creatiu molt marcat, sempre ha tingut tendència a caure en el parany de cercar models de " professionals estrella ".  Als segles XVIII i XIX , aquestes estrelles eren els experts perruquers que arreglaven els cabells de l'ostentosa classe aris

El millor publicista: Els nostres Clients.

Perquè hauríem de gastar en publicitat
si podem agrair-ho a les persones
que ens fan la millor publicitat?

A totes les relacions personals, tenir una bona reputació és primordial. Això és especialment important en el món de la perruqueria per la necessitat d'establir una relació de confiança entre l'estilista i els seus clients. 

És imprescindible un alt grau de franquesa per poder ajudar a modelar la imatge d'una persona; tant per a la tranquil·litat d'aquesta, com per a que l'estilista pugui desenvolupar plenament la seva creativitat. Això fa que, al final de tot el procés, els nostres clients siguin els nostres millors publicistes.

A LeLook volem agrair-te la teva fidelitat i confiança amb el llançament de la nova targeta moneder.


Amb aquesta targeta acumules el 3% de l'import de les teves compres i dels serveis de perruqueria realitzats a LeLook. A més, per mostrar el nostre agraïment per les ressenyes que ens facis, carreguem la targeta de client amb 2€ si escrius una ressenya al nostre Facebook, i amb 2€ més si escrius una ressenya a Google.