Colors de Tendència Primavera Estiu 2022

Si ens vas seguint habitualment ja sabràs que cada temporada fem una selecció pròpia de les tendències cromàtiques per a la temporada actual. Aquesta selecció, l'elaborem a partir de la proposta que presenta l'equip del Pantone Color Institute. Pantone és una empresa nord-americana que va crear, als anys 60 del segle passat, el primer sistema d'identificació cromàtica, el qual s'ha acabat convertint en un estàndard de referència tant en el món de la Moda, com entre molts d'altres sectors.  El Pantone Color Institute emet dos informes cada temporada on s'hi destaquen les principals tendències cromàtiques corresponents a la New York Fashion Week i a la London Fashion Week. Aquests informes presenten 24 colors de tendència i 10 més de neutres que es poden utilitzar com a "passepartout", i com a combinació amb els altres.     Imatge cortesia de   MIQUEL VEIT PHOTOGRAPHY  |  IG - @miquelveit_photo  |  FBK - @MiquelVeit Com ja t'hem explicat en an

El millor publicista: Els nostres Clients.

Perquè invertir en publicitat si podem agrair-ho a les persones que ens fan la millor publicitat del món?
A totes les relacions personals, tenir una bona reputació és primordial. Això és especialment important en el món de la perruqueria per la necessitat d'establir una relació de confiança entre l'estilista i els seus clients. És imprescindible un alt grau de franquesa per poder ajudar a modelar la imatge d'una persona; tant per a la tranquil·litat d'aquesta, com per a que l'estilista pugui desenvolupar plenament la seva creativitat. Això fa que, al final de tot el procés, els nostres clients siguin els nostres millors publicistes. A LeLook volem agrair-los la seva fidelitat i confiança amb el llançament de la nova targeta moneder.

Amb aquesta targeta els nostres clients acumulen el 3% de l'import de les seves compres i dels serveis de perruqueria realitzats a LeLook. A més, per mostrar el nostre agraïment per les recomanacions que ens fan, carreguem la targeta de client amb 2€ si escriu i puntua una ressenya a la nostra pàgina de Facebook, i amb 2€ més si escriuen una ressenya a Google+.