Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

El millor publicista: Els nostres Clients.

Perquè hauríem de gastar en publicitat
si podem agrair-ho a les persones
que ens fan la millor publicitat?

A totes les relacions personals, tenir una bona reputació és primordial. Això és especialment important en el món de la perruqueria per la necessitat d'establir una relació de confiança entre l'estilista i els seus clients. 

És imprescindible un alt grau de franquesa per poder ajudar a modelar la imatge d'una persona; tant per a la tranquil·litat d'aquesta, com per a que l'estilista pugui desenvolupar plenament la seva creativitat. Això fa que, al final de tot el procés, els nostres clients siguin els nostres millors publicistes.

A LeLook volem agrair-te la teva fidelitat i confiança amb el llançament de la nova targeta moneder.


Amb aquesta targeta acumules el 3% de l'import de les teves compres i dels serveis de perruqueria realitzats a LeLook. A més, per mostrar el nostre agraïment per les ressenyes que ens facis, carreguem la targeta de client amb 2€ si escrius una ressenya al nostre Facebook, i amb 2€ més si escrius una ressenya a Google.