Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

Taller School Prestige Vidal Sasoon a STS Beauty Barcelona

Assistim al saló STS Beauty Barcelona.
Ens va encantar l'atelier que l'equip internacional de Vidal Sasson va dur a terme amb motiu del STS Beauty Barcelona el passat dia 3 de febrer al Fòrum.
Us deixem aquí alguna de les fotos que vam poder fer durant l'esdeveniment.


Les estilistes de LeLook van tornar carregades d'idees i molt inspirades, així que estigueu pendents de les seves propostes.