Viva Magenta: Color de l'Any 2023

Com ja t'hem explicat en diferents anàlisis de tendències, com ara la de la 080 Barcelona Fashion o la de la temporada actual , des de principis de dècada, les tendències cromàtiques mostren que els humans busquem un equilibri entre el món digital i el real, i entre la necessitat de calma i l'explosió creativa, alhora que estem incrementant la nostra apreciació pel món natural.  El Pantone Color Institute ha nomenat com a Color de l'Any 2023 una tonalitat que acompleix aquest esperit del temps rigorosament: El Viva Magenta 18-1750 . Una tonalitat poc convencional per a una època poc convencional. Un color poderós i empoderador. El Viva Magenta és una tonalitat de vermell, carmesina i brillant que equilibra gosadia i diversió. Aquesta barreja evoca un dinamisme que traspua rebel·lió, alhora que destil·la suavitat.  És un color assertiu que no domina, sinó que adopta un actitud de "mà de ferro en un guant de vellut". Com tots els vermells, el Viva Mag

Taller School Prestige Vidal Sasoon a STS Beauty Barcelona

Assistim al saló STS Beauty Barcelona.
Ens va encantar l'atelier que l'equip internacional de Vidal Sasson va dur a terme amb motiu del STS Beauty Barcelona el passat dia 3 de febrer al Fòrum.
Us deixem aquí alguna de les fotos que vam poder fer durant l'esdeveniment.


Les estilistes de LeLook van tornar carregades d'idees i molt inspirades, així que estigueu pendents de les seves propostes.