Tallar el cabell segons la Fase de la Lluna

Com t'explicàvem en aquest article , hi ha una gran quantitat d'evidències científiques sobre la influència que té la Lluna sobre el nostre entorn i sobre nosaltres. Ara bé, en relació al nostre cabell pròpiament dit, la seva influència només es pot deduir de forma indirecta. La influència indirecta de la Lluna sobre el Cabell En l'article esmentat ja et comentàvem que els estudis (1),(2) científics evidencien que l a Lluna mostra una influència sobre la nostra producció hormonal . Per altra banda, és coneguda la relació existent entre les condicions del cabell i els nostres nivells hormonals, fins al punt d'explicar la progressiva fragilitat del cabell a mesura que envellim, o casos més extrems com l'alopècia androgenètica. La clau és la Melatonina La Melatonina és una hormona que es sintetitza a partir del neurotransmissor anomenat serotonina. Són coneguts els efectes que té la producció de melatonina en la nostra regulació del son. Tanmateix, també té altres

Nadia Acin amb Redken pH-Bonder

Nadia Acin participa al vídeo de Redken ph-Bonder

La directora de LeLook, Nadia Acin, juntament amb la resta de Redken Artists i dels membres de l'staff de la marca, va participar en l'elaboració del vídeo promocional per al llançament a l'Estat espanyol del nou producte estrella de la marca pertanyent al grup l'Oréal.
pH-Bonder protegeix els ponts del cabell, equilibra el pH i preserva la integritat de la fibra capilar. Redken, pioners en la ciència del pH, presenta pH-Bonder un únic sistema que protegeix los ponts de les fibres del cabell durant i després de la coloració profesional o dels serveis de decoloració. El servei complert de ph-Border consisteix entres passos, dos dels quals es duen a terme al saló i un tercer a casa.
  • L'aplicació de Bond Protecting Additive, ajuda a preservar els ponts dèbils. 
  • El Fiber Restorative Pre-Wash Concentrate, equilibra el pH del cabell i ajuda a enfortir la fibra capil·lar. 
  • A casa, el Post-Service Perfector, actúa de tractament setmanal que ajuda a mantenir el pH del cabello equilibrat.

Gràcies a l'aplicació de pH-Bonder es minimitzen els efectes de les coloracions extremes sobre el cabell.